Regeneratieve Boerderij Schevichoven in Leersum (Utrecht) is gestart in 2020 met het doel om aan te tonen dat regeneratieve landbouw ook financieel gezond kan zijn. Eén van hun doelstellingen is om hun kennis over het opzetten van een rendabele regeneratieve boerderij te delen en anderen te enthousiasmeren.

Hiervoor is nu een uniek programma ‘kennisdeling regeneratieve landbouw’ ontwikkeld voor agrarisch ondernemers (boeren en grondeigenaren) uit de Provincie Utrecht. Het doel van het programma is om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden en verdienmodel(len) van regeneratieve landbouw voor je bedrijf en/of grond.

Samen met dé (agri-)specialisten op het gebied van regeneratieve landbouw in Nederland ga je praktijkgericht aan de slag, eerst in de vorm van bijeenkomsten en excursies in groepsverband en later één op één wanneer je besluit om van start te gaan op je bedrijf. Dit programma wordt door de Provincie Utrecht en de EU ondersteund, waardoor het dan ook voor een sterk gereduceerde prijs wordt aangeboden.

Interesse?
Via de website van Schevichoven kan je meer informatie vinden. Je kan je hier ook inschrijven voor een online vragenuur, of direct contact opnemen via info@schevichoven.nl of 06-27094689.

Meer over dit onderwerp: Wat is regeneratieve landbouw?